Mine værktøjer
Du er her: Forside Links

Links

Link FDF Aalborg Søkreds - Jens Krogh
FDF Aalborg Søkreds er en FDF kreds. Målet med søkredsen er, at give børn og unge en maritim oplevelse gennem vores børnearbejde. Samt at give børn, unge, medlemmer og andre foreninger en sejladsmæssig oplevelse ud over det sædvanlige. Værktøj til at opnå det mål, er vores stolte skib Jens Krogh.
Link FDF Sejlads aktiviteter
FDF Sejlernes sejlklub(FDF = Frivilligt Drenge - og Pige forbund), er landsdækkende har hjemsted i Københavns kommune. Klubbens formål er at drive sejlklub for sejlads interesserede i FDF, således at det er muligt for disse at deltage i kapsejladser og stævner. Endvidere at arbejde for sikkerhed til søs i samarbejde med andre klubber og det af FDFs hovedbestyrelse nedsatte sejladsudvalg.
Link Dansk sejlunion
Dansk Sejlunion er det nationale samlingspunkt for alle sejlere.
Link Fyn rundt for bevaringsværdige skippere ;o)
 
Link Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer DFÆL
Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer er en sammenslutning for alle, der interesserer sig for at bevare vor flåde af veteranfartøjer. I søfarts- og sejlsports nationen Danmark har vi alt for længe været forbløffende ligegyldige over for vor kulturarv, når det drejer sig om at bevare skibe og både. Hele det store område, der handler om egentlige lystfartøjer, var der ikke mange, der havde interesse og forståelse for. Med foreningens stiftelse var det måske sidste chance for at gøre noget ved den manglende interesse. Heldigvis ser man mange bådejeres kærlige omsorg for det bevaringsværdige ældre materiel. Det er til disse sejlere, DFÆL henvender sig, for at videreføre det aktive bådliv.
Link Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen Vermundsgade 38 C 2100 København Ø Tlf: 3917 4400 Fax: 3917 4401 sfs@dma.dk EAN nr: 5798000023000
Link Tallships fredericia 2011
Juni 2011 mødes landkrabber, søulke, borgere og virksomheder i Fredericia på kaj og til søs omkring smukke gamle sejlskibe. Glæd dig til nogle ramsaltede oplevelser!
Link Tall Ships Race
Sail Training International We work closely with the world's sail training Tall Ships, national sail training organisations and host ports, to help young people benefit from the sail training experience. We are the world's leading provider of races & events, conferences & seminars, publications, research and other services for the international sail training community.
Handlinger tilknyttet webside