Mine værktøjer
Du er her: Forside Skibladner II's netværk

”Skibladner II’s netværk”

Der foregår en lang række aktiviteter omkring det gode skib Skibladner II, men for at det skal lykkedes at holde gang i disse er det vigtigt at du, der har interesse for sejlads med historiske skibe, kommer ud af busken og melder dig under fanerne.

Til gengæld kan Skibladner II tilbyde dig en vifte af spændende aktiviteter og erfaringer omkring sejlads, navigation, vedligehold og kammeratskab på et historisk fartøj.

Har du lyst til at prøve kræfter med Skibladner II, så meld dig ind i netværket.

Du kan blive medlem på årsbasis for 425 kr./år, her opnår du div. rabater på Skibladner II's aktiviteter. 

 

Foreningens formål er

At udbrede FDF Københavns Søkreds’s børne- og ungdomsarbejde til interesserede uden for det primære optageområde for FDF Københavns Søkreds. At skabe en varig kontaktflade til de børn og unge der deltager i Skibladner II’s aktiviteter.

Vi vil udbrede kendskabet til arbejdet med løbende vedligeholdelse og drift af historiske skibe som galeasen Skibladner II til kommende generationer. At udbrede kendskabet til godt sømandskab blandt foreningens medlemmer gennem undervisningsarrangementer og sejlads på Skibladner II. 

Foreningens arbejde foregår bl.a. ved deltagelse i Søkredsens arbejde med vedligehold, uddannelse og sejladser på Skibladner II, samt gennem tilvejebringelse af midler til brug for Søkredsens arbejde og Skibladner II’s vedligeholdelse og drift.

 

Medlemmer

Som medlemmer kan optages enkeltpersoner, erhvervsvirksomheder og foreninger med interesse for og ønske om at støtte foreningens formål. For yderligere information se vedtægter for ”Skibladner II’s netværk”  Eller kontakt kredsleder Benjamin Rasmussen for mere information.

Tilmelding skal ske online via dette link

 

Foreningens adresse er

Skibladner II’s netværk

v/Mary-Ann Faurby-Nielsen
Strandstræde 1
2791 Dragø
Handlinger tilknyttet webside